Woonuitbreiding om ten volle te genieten van de buitenlucht

Genieten van het terras in elk seizoen

De omvorming van dit zomerterras tot salon voor elk seizoen werd uitgevoerd in Luxemburg,. Deze veranda in aluminium met onderbreking via thermische brug ligt perfect tussen de twee bestaande gevels en is zeer harmonieus geïntegreerd. Het dak met één helling ligt op een structuur van buisvormige spanten die het gewicht dragen van dubbele beglazing met zonwering en versterkte warmte-isolatie. Het licht dat hierdoor valt, zorgt ervoor dat het salon, maar ook de aangrenzende bestaande ruimten in het licht baden. De gevel is voorzien van een schuifelement met drie deuren waarvan één vaste, en gaat voor 66% open om tijdens de mooie dagen van de buitenlucht te kunnen genieten. Ze is ook verhoogd met draagelementen die met zorg boven de vensters van de gemetselde zijde zijn geplaatst om het zicht niet te belemmeren. Een grote goot « Soft Line » herneemt de stijl van de goot van de gebouwen en het antracietgrijs van het frame gaat esthetisch perfect samen met de zandwitte kleur. Deze realisatie creëert een leefruimte, waarbij de eigenaars alle vrijheid behouden om te genieten van hun terras en het prachtige uitzicht op het omringende landschap, ongeacht het seizoen.

Ontdek onze fotoreportages